Onderhoudsklachten

Als u een onderhoudsklacht heeft die voor rekening van onze Stichting is, moet u deze aan ons kantoor doorgeven. Dit kan  via ons emailadres info@smbgoes.nl.

Zoals u weet hebben wij geen eigen servicedienst. 
Er zijn een aantal bedrijven waar wij mee samenwerken. Als wij uw klacht ontvangen, gaat er meestal nog diezelfde werkdag een opdrachtbon de deur uit naar één van de volgende bedrijven:

  • Bouwbedrijf Van de Weert voor alle bouwkundige zaken
  • Intec voor installatiewerkzaamheden
  • Firma Gerrit de Jonge Techniek voor alle elektrische zaken
  • Schildersbedrijf Franse voor glasschade en schilderswerkzaamheden.


Het is niet de bedoeling dat u zelf deze bedrijven gaat benaderen! De Stichting dient ten allen tijde de opdracht te verstrekken. Alleen bij calamiteiten, bijvoorbeeld als uw cv het niet meer doet, mag u rechtstreeks naar het desbetreffende bedrijf bellen, maar dan alleen als u de Stichting tijdens avonduren of in het weekend niet kunt bereiken. Stelt u dan wel op de eerstvolgende werkdag de Stichting van uw klacht op de hoogte zodat er alsnog een opdrachtbon kan worden opgesteld.

 Als de Stichting de opdracht heeft verstrekt, is het aan het desbetreffende bedrijf om de zaak in te plannen. De planning gaat buiten de Stichting om. Als het om spoedopdrachten gaat, zullen wij er uiteraard op aandringen dat uw klacht op korte termijn wordt opgelost. Bij overige zaken vragen wij het desbetreffende bedrijf binnen een week contact met u op te nemen om een afspraak te maken. Soms komt er een medewerker, als hij een gaatje heeft, zonder afspraak bij u langs. Als er niemand thuis wordt aangetroffen, gaan wij ervan uit dat de desbetreffende medewerker een berichtje voor u achter laat om alsnog een afspraak met u te maken.Het is wel heel belangrijk dat wij op de hoogte zijn van uw telefoonnummer. Als u een klacht doorgeeft, geeft u dan ook even ter controle uw telefoonnummer door. Op die manier zijn wij er zeker van  dat het desbetreffende bedrijf over uw juiste telefoonnummer beschikt en er een afspraak kan worden gemaakt.Stichting Maatschappelijke
Belangen (SMB)

Huis Hoope
J.A. van der Goeskade 69
4461 BJ Goes

Tel. 0113 - 215 659

info@smbgoes.nl